Kursoversikt

Har du lyst til å lære tradisjonell kurvfletting eller leke med forskjellige materialer og teknikker innenfor flettverk? Kanskje oppjustere uterommet ditt med gjerder eller porter med levende pil? Pil og fletting gir uante muligheter og utfordrer din kreativitet. På Skudeneset Gaard arrangerer Pil i Hjertet mange forskjellige kurs. Ta en titt og velg det som passer for deg.

Vi “skreddersyr” kurs for vennegjenger, grupper, firmaer etc. Ta kontakt så lager vi et eget opplegg for dere.

20140816_150327-150x150.jpg

Hengestoler

På kursene lager vi vår egen gynge- / hengestol. Kurset går over tre dager og passer for både nybegynnere og viderekommende.

 

JULEVERKSTED

Vi arrangerer Juleverksted på gården fra midten av november til midten av desember. Nysgjerrig? Se mer her og meld deg på!

sommer2006173_002.jpg

levende pil

Levende pil er et fantastisk materiale som er med på å gi uterommet et dekorativ, skulpturelt preg. Man kan plante pil i potter eller på friland. På levende pil kursene undervises det i forskjellige fletteteknikker som kan brukes til trær, gjerder og andre grønne installasjoner.

Levende pil sesongen er mars, april og mai. Det beste er å få pilen i jorden straks telen har gått. I denne perioden planter man trær, gjerder, hytter, tuneller, portaler og stiklinger.

 
IMG_0735.JPG

VINKURS

Skudeneset gaard vil i løpet av våren 2019 starte opp forskjellige vinkurs. Følg med på Facebook og her på hjemmesiden.

Hoved_Kurvflett.jpg

Kurvflettekurs

På Kurvflettekurset lærer man grunnleggende fletteteknikker og gjennomgår ulike teknikker til runde og ovale kurver, og tradisjonelle kurver i mange farger. Er du en mer erfaren fletter lager vi et opplegg som passer dine ønsker og evner.

Kurset er både for nybegynnere og viderekommende.

IMG_2527.JPG

PRIVAT UNDERVISNING

Ønsker du undervisning utenom fastsatte kurser er det mulig å tilpasse undervisning til din hverdag.