Lammeaften
okt.
31.
7:00 p.m.19:00

Lammeaften

Velkommen til en kveld der vi setter våre egne råvarer i sentrum.. På menyen står saftige lammelår fra egne sauer, tilberdet med omtanke, serveres med tilbehør som fremhever det beste fra sesongen.

Til dessert byr vi på eplepiker, laget med eplemos fra Hannemor, pisket krem og gårdens egen krunsj, en perfekt balanse mellom søtt, friskt og sprøtt.

Alt serves med lokale viner.

Dato: Fredag 31 oktober
Varighet: Kl. 19.00–23.00
Hvor: Skudeneset gaard
Pris: Kr. 850,- per person

Bordbestilling. Gi beskjed om det er allergener vi skal ta hensyn til.

Bestill bord
Vis arrangement →
Øl og Akevitt aften i lyset av Fullmåne
nov.
8.
7:00 p.m.19:00

Øl og Akevitt aften i lyset av Fullmåne

Bli med på en smakfull kveld der vi feirer norsk håndverk, tradisjon og innovasjon.

Denne kvelden får dere møte Richard Nordahl fra Det Norske brenneri som vil ta oss med inn i akevittens verden, fra de klassiske kryddertonene til moderne utrykk med særpreg og finesse. Du får lære om hvordan ekte Norsk akevitt blir til og smake deg gjennom utvalgte varianter med spennende historie bak hver dråpe.

Fra 4640 presenterers pils og juleøl. Sammen vil øl og akevitt danne en perfekt ramme for en kveld med gode smaker, nye opplevelser og inspirerende samtaler.

Det blir servert fingermat.

Dato: Lørdag 8 november
Varighet: Kl. 19.00–23.00
Hvor: Skudeneset gaard
Pris: Kr. 850- per person

Bordbestilling.

Bestill Bord
Vis arrangement →
Helnorsk jul
des.
12.
6:00 a.m.06:00

Helnorsk jul

Vi inviterer til helnorsk jul og servere fem retter jule-meny basert på norske og lokale råvarer i følge med norsk drikke. Omvisning på vineri.

Dato: Fredag 12 desember
Varighet:
Kl. 18:00–23:00
Hvor: Skudeneset Gaard
Pris: Kr 1490,- per person

Bordbestilling. Gi oss beskjed om det er allergier vi må ta hensyn til.

Bestill Bord
Vis arrangement →
Lammeaften
jan.
23.
7:00 p.m.19:00

Lammeaften

Velkommen til en kveld der vi setter våre egne råvarer i sentrum.. På menyen står saftige lammelår fra egne sauer, tilberdet med omtanke, serveres med tilbehør som fremhever det beste fra sesongen.

Til dessert byr vi på eplepiker, laget med eplemos fra Hannemor, pisket krem og gårdens egen krunsj, en perfekt balanse mellom søtt, friskt og sprøtt.

Alt serves med lokale viner.

Dato: Fredag 23 januar
Varighet: Kl. 19.00–23.00
Hvor: Skudeneset gaard
Pris: Kr. 850,- per person

Bordbestilling. Gi beskjed om det er allergener vi skal ta hensyn til.

Bestill bord
Vis arrangement →
jan.
31.
7:00 p.m.19:00

Master of wine Sebastian Bredal

Bli med på en ekslusiv kveld hvor vi utforsker en av vinverdenens mest spennende trender

- Engelsk musserende vin-

Under kyndig veiledning av Sebastian Bredal, Master of wine, får du oppleve hvordan de kjølige vinmarkene i England skaper viner som utfordrer selv de beste champagnene.

Gjennom kvelden vil Sebastian dele sin unike kunnskap og innsikt i hvordan klima, jordsmonn og vinmakingsfilosofi har gjort England til et nytt kraftsenter for musserende vin.

Vi smaker oss gjennom et nøye utvalgt knippe av viner.

Dette er en sjelden mulighet til å møte en av Norges fremste vineksperter og samtidig oppdage hvor langt Engelsk vin har kommet.

Dato: Lørdag 31 januar
Varighet: Kl. 19.00–23.00
Hvor: Skudeneset gaard
Pris: Blir oppdatert

Bordbestilling.

Bestill Bord


Vis arrangement →

Vinkveld i Stallen med treretters middag
okt.
25.
7:00 p.m.19:00

Vinkveld i Stallen med treretters middag

Vi serverer en treretters middag basert på lokale råvarer. Maten kommer i følge med tre norske lokale viner. Omvisning på vingården og vineri.

Dato: Lørdag 25 oktober
Varighet: Kl. 19.00–23.00
Hvor: Skudeneset gaard
Pris: Kr. 1250,- per person

Bordbestilling. Gi beskjed om det er allergier vi må ta hensyn til.

Bestill bord
Vis arrangement →